Edit Content

Instituti për Hulumtime dhe Studime Islame

Themeluar me ….

Drejtori Bajgora priti sot në takim kaligrafistin Ejmen Hasani

Drejtori i Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, prof. Sabri ef. Bajgora, priti sot në takim kaligrafistin Ejmen Hasani, i cili shoqërohej nga hoxha Sadik Hasani.

Në këtë takim u diskutua për format dhe mënyrat e bashkëpunimit dhe te organizimit të sesioneve dhe konferencave, për paraqitjen e artit islam.

Ejmen Hasani ka studiuar në Emiratet e Bashkuara Arabe, dhe është një kaligrafist i njohur, i cili ka mbajtur edhe ekspozita të ndryshme, si në Kosovë, Shqipëri, Maqedoni të Veriut, Mal të Zi, Emirate të Bashkuara Arabe etj.

Të fundit