Edit Content

Instituti për Hulumtime dhe Studime Islame

Themeluar me ….

Këshilli Drejtues i IHSI mbajti mbledhjen e rregullt

Këshilli në rend të ditës kishte diskutimin për Konferencën Shkencore për xhamitë në trojet shqiptare, e cila është vendosur të mbahet më 9 dhe 10 dhjetor 2023.

Këshilli Drejtues i Institutit për Hulumtime dhe Studime Islame, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, të cilën e hapi dhe e kryesoi drejtori i këtij Instituti, prof. Sabri ef. Bajgora. Ai fillimisht falënderoi anëtarët e këtij Këshilli për punën dhe angazhimin e tyre.

Këshilli në rend të ditës kishte diskutimin për Konferencën Shkencore për xhamitë në trojet shqiptare, e cila është vendosur të mbahet më 9 dhe 10 dhjetor 2023.

Të fundit